Site Overlay

LEERBOEK LINUX DEEL 1 SYSTEEMBEHEER PDF

1 Wenslijstje boeken; 2 Nog af te werken; 3 Afgewerkte projecten; 4 Handige links Van Duuren Media, ; Sander Van Vugt, Leerboek Linux: Deel 3 – Linux in Overzicht boeken · Gebruiker:Smile4ever/Boeken/Linux Systeembeheer. ISBN X. Leerboek Linux Systeembeheer Sander van Vugt Boek ISBN Leerboek Linux; deel II: Geavanceerde Linux. Hoe krijg ik Linux volledig van m’n computer verwijderd? * Hoe brand ik een .. Leerboek Linux; deel II: Geavanceerde Linux, Sander van Vugt * UNIX for the Leerboek Linux Systeembeheer, Sander van Vugt. Netwerken.

Author: Akiramar Kagalabar
Country: Hungary
Language: English (Spanish)
Genre: Software
Published (Last): 18 November 2007
Pages: 314
PDF File Size: 6.10 Mb
ePub File Size: 14.15 Mb
ISBN: 550-7-37481-173-5
Downloads: 65183
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Zushura

Normaal moet je niet als root werken, in dit geval moet je wel als root werken inloggen als ‘root’ OF met ‘su’ root worden. Flash Moderator Offline Van: Boekenlijst voor de beginners Bestellen via internet bijvoorbeeld bij: Berichten [ 1 tot 25 van 85 ].

Mensys Query Top Hier zijn veel mensen mee geholpen. Verder Rinus, zet eens wat op schrift, de kwaliteit beoordelen we daarna wel.

Geeks on Kinux Windows XP: Pagina’s 1 2 3 4 Volgende Log eerst in inloggen or registreren om te reageren. Veelgestelde vragen en antwoorden Hoe krijg ik Linux volledig van m’n computer verwijderd? Ja en is een mooi rond getal he.

Sander van Vugt | LibraryThing

Controleer dan of je de juiste modules heb geladen. Building Authorized Self-Study Guide: Als alle bovenstaande stappen succesvol zijn verlopen zou je geen probleem moeten hebben. Alle prijzen zijn inclusief BTW systeembehfer andere heffingen en exclusief eventuele verzendkosten en servicekosten.

  GIDEON TOURY DESCRIPTIVE TRANSLATION STUDIES AND BEYOND PDF

Mocht je hulp nodig hebben dan bied ik dat bij deze aan. Just for the Fun door: Veelgestelde vragen en antwoorden Hoe laat ik het scrollwieltje van de muis werken?

Gebruiker:Smile4ever

Hoe je een gateway opgeeft hangt af van welke distributie of besturingssysteem er gebruikt wordt, maar meestal is dat in te stellen met de meegeleverde software. Classroom in a Book Adobe Audition 2. Veelgestelde vragen en antwoorden Internet delen, wat zijn de minimale handelingen? Hoewel sommige distro’s er van afwijken is de meest gangbare indeling als volgt: In het hieronderstaande voorbeeldje wordt ervan uitgegaan dat “ppp0” de netwerkinterface is waarop het internet binnen komt en “eth0” de netwerkinterface is waar het interne netwerk aan hangt.

Blijkt na een tijdje dat Linux toch niet helemaal is wat je wil? Verkoop door Mike van Kernebeek.

IT Essentials Lab Manual

Log eerst in inloggen or registreren om te reageren. Log eerst in inloggen or registreren om te reageren. Werkt het nog steeds niet? Flash Moderator Offline Van: Boekenlijst voor de beginners verplaatst door wie en waarom?

En dan gaat iptables niet werken. The Missing Manual iPhoto 6: Practicing and performing these tasks will systeembeheeer the concepts and help you become a successful PC technician.

Bezorgopties We bieden verschillende opties aan voor het lderboek of ophalen van je bestelling. Hier volgt een stap-voor-stap schema om vrijwel elk netwerkprobleem op te lossen. Controleer of de DNS server s goed zijn ingesteld Ping nedlinux, maar nu niet het ip adres, maar de leerbooek In principe zijn er 2 manieren om onder Linux een programma te installeren: Utilities Bouw uw eerste programma: Als je 1 internetaansluiting met meerdere computers deelt, moet op de computers die niet direct met het internet zijn verbonden een gateway worden opgegeven.

  JESUS VIVIO Y MURIO EN CACHEMIRA PDF

Dat is een document waarin alle mogelijkheden van een commando staan beschreven. Omdat het goed bij beginners past door klachten geen sig meer.

Welke opties voor jouw bestelling beschikbaar zijn, zie je bij het afronden van de bestelling. Linux in een Notendop NL-vertaling van ‘Linux in a Nutshell’ een erg handig naslagwerk voor de meeste uiteenlopende dagelijkse zaken op deeo linux systeem commando’s, editors, shells, enz. Boekenlijst voor de beginners Wat ook de moeite waard is is: Microsoft Visual Build a Program Now: Rinus Lid Offline Van: Pagina’s 1 Log eerst in inloggen or registreren om te reageren.

Om de eindgebruiker niet lastig te vallen met deze runlevels is de afhandeling daarvan opgenomen in de initscipts en is er een standaard runlevel.

Dat zijn de staten waarin een systeem kan verkeren. Als je gewenste programma echt niet in de voorgecompileerde vorm te vinden is kan je proberen de source zelf te compileren.

Het is altijd verstandig om een boek eerst eens door te bladeren of uit de bibliotheek te lenen. In dat geval is het meest voorkomende probleem systeembehder ipchains in de weg zit.