Site Overlay

CURS HIPNOZA PDF

Curs Hipnoza V1 Oameni Obisnuiti. Vlad-Ionuț Ioniță. Loading Unsubscribe from Vlad-Ionuț Ioniță? Cancel Unsubscribe. Working SubscribeSubscribed. Programele de curs au fost proiectate de instructori cu experienta in Cursuri pentru Dezvoltare Personala si Spirituala & Cursuri de Hipnoza si Regresie. The NOOK Book (eBook) of the Curs practic de hipnoza by C.K. Nicolau at Barnes & Noble. FREE Shipping on $ or more!.

Author: Meztizil Kigabei
Country: Togo
Language: English (Spanish)
Genre: Software
Published (Last): 12 December 2010
Pages: 310
PDF File Size: 7.48 Mb
ePub File Size: 10.97 Mb
ISBN: 518-3-57168-419-5
Downloads: 88248
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Gurisar

El este omul superior. Oamenii de succes au un punct comun. Succesul este al leaderilor.

Cursul de NLP este un curs al elitelor. Dupa ce ti-ai rezervat locul o sa te contacteze colega noastra Liliana pentru detalii suplimentare.

10 Academic Resources Daily: Formare in Hipnoza Clinica, Relaxare si Terapie Ericksoniana

Coaching-ul este una din cele mai eficiente metode de deblocare mentala si emotionala, folosita la acest moment de cei mai buni perfomeri, la nivel mondial si este inclus in programa celor 7 luni de curs. Intre modulele de curs vei avea parte de antrenament, recapitulare si exercitii care sa suplimenteze ceea ce facem la curs si sa solidifice abilitatile care le dobandesti. Webinarii Live in care abordam cele mai arzatoare subiecte pentru psihicul uman.

  ENUCLEACION OCULAR EN BOVINOS PDF

In plus poti sa adresezi orice intrebari ai despre NLP si primesti raspuns hjpnoza. Cursul NLP are 7 module si o Tabaracate un weekend pe luna.

CURS NLP 2019

Primesti dupa fiecare modul toate materialele de curs tiparite si in format Audio pentru acasa. Apoi, am descoperit NLP-ul. Imi amintesc si acum cum a fost cand am aflat prima data de NLP, in urma cu 17 ani. A fost prima data cand am inteles cum anume gandesc eu.

Apoi am inceput sa inteleg cum gandesc ceilalti.

Atunci am realizat ca singura mea avere adevarata este mintea mea. Creierul meu este singurul noroc de care am nevoie. Sunt trainer dinde cand am inceput sa lucrez pe proiecte europene in domeniul social. In acea perioada invatam si testam constant tot ce aflam din NLP.

Astfel, datorita NLP-ului am reusit sa-mi imbunatatesc viata si sa cresc intr-un ritm incredibil pe toate planurile familial, mental, relational, financiar, etc. Apoi am simtit sa dau mai departe. Asa a luat nastere innlpmania.

Tin cursuri de NLP de multi ani si iubesc sa ghidez oamenii catre comoara lor interioara. Astfel, n-ai nici un risc. Bonusuri pe care le primesti la cursul NLP.

  HOW DOCTORS THINK JEROME GROOPMAN PDF

Iar asta e rar. Munca lui a deschis pentru mine noi orizonturi. Ma laud la toata lumea ca am facut cu tine NLP. Mergeti la cursuri, veti primi niste intrumente uimitoare pentru a va face viata frumoasa! Va trebui sa achiti costul primului modul pentru a avea locul tau garantat.

Iti dau inca o data datele de contact ale Lilianei: Tabara cu Marius Simion. Coaching si consiliere personalizata Coaching-ul este una din cele mai eficiente metode de deblocare mentala si emotionala, folosita la acest moment de cei mai buni perfomeri, la nivel mondial si este inclus in programa celor 7 luni de curs.

WORKSHOP Intre modulele de curs vei avea parte de antrenament, recapitulare si exercitii care sa suplimenteze ceea ce facem la curs si sa solidifice abilitatile care le dobandesti. Apasa pe butonul de mai jos si rezerva-ti locul la NLP Vreau sa particip.